Om oss

Vilka är vi på MusikMentorn?

MusikMentorns logga

MusikMentorn startades under hösten 2021 av Samuel Axelsson och Elias Klinth för att fylla gapet i Kulturskolans långa kötider. Idén var att alla som vill ska få chansen att lära sig ett instrument av proffsiga musiklärare. Båda två har gedigen erfarenhet inom musikutbildning, såväl som studier på universitet.

Kliv in i musikens värld

Individanpassad undervisning

Hos MusikMentorn låter vi samtliga mentorer lägga upp sin undervisning hur de vill, eftersom vi litar på deras kompetens. Vi låter därför alla mentorer ha direktkontakt med elev och kontaktperson, för att upprätthålla en bra kommunikation. Det viktigaste för oss är att lektionerna anpassas till eleven – det är genom detta som utveckling och nya mål kan nås. Alla mentorer kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Bild på Samuel Axelsson, som är VD på MusikMentorn Sweden AB Bild på Elias Klinth, som är partner på MusikMentorn Sweden AB

Två musikstudenter

Samuel Axelsson, grundaren till MusikMentorn, studerar just nu på musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö och har arbetat med privatundervisning sedan gymnasiet. Elias Klinth, IT-ansvarig på MusikMentorn, har en kandidat i Data- och systemvetenskap från Stockholms universitet. De lärde känna varandra under sin tid på Södra Latins musikspetsprogram, där Samuel spelade bas och Elias spelade piano.

Leve musikläraren

Genom att ta del av vår verksamhet främjar du arbetet mot att mer och mer av musiklärares privatundervisning beskattas. På så sätt får musiklärare en mer stabil arbetsmarknad där lönerna successivt kan öka – och inte det motsatta.

Vi på MusikMentorn

Grundarna
Mentorer i Stockholm
Göteborg
Malmö
Samuel Axelssons profilbild under MusikMentorns personal

Samuel Axelsson

Hej! Jag studerar just nu jazzlinjen på ämneslärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö under Lunds universitet och spelar vanligtvis kontrabas vid sidan av MusikMentorn.

Roll: VD på MusikMentorn

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser

E-post: samuel.axelsson@musikmentorn.se
Elias Klinths profilbild under MusikMentorns personal

Elias Klinth

Tjena! Jag har en kandidatexamen i Data- och systemvetenskap som jag tog på Stockholms universitet 2021. Innan det studerade jag jazzpiano på Södra Latins musikspetsprogram.

Roll: IT-ansvarig på MusikMentorn

Utbildning: Data- och systemvetenskap på Stockholms universitet, Södra Latins musikspetsprogram

E-post: elias.klinth@musikmentorn.se
Axel Cedermarks profilbild under MusikMentorns personal

Axel Cedermark

Hej! Jag läser ekonomiprogrammet i Lund med fördjupning inom företagsekonomi. Jag har ett stort intresse för företagande, organisation och människor. På MusikMentorn sköter jag rekryteringen av nya musikmentorer samt företagets sociala kanaler.

Roll: Rekryteringsansvarig på MusikMentorn

Utbildning: Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, Östra Reals gymnasium, Adolf Fredriks musikklasser

E-post: axel.cedermark@musikmentorn.se
Alexander Falkebrings profilbild under MusikMentorns personal

Alexander Falkebring

Jag studerar mitt sista år på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm som pianist och undervisar i jazz, pop, rock, och klassiskt. Jag tycker det är viktigt att mina elever får utforska sin egna musikaliska resa och ha inflytande över lektionernas innehåll.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Skurups folkhögskola, Musikkonservatoriet i Falun, Hagaskolan i musikklasserna
Hanna Lönnroos profilbild under MusikMentorns personal

Hanna Lönnroos

Hej! Jag studerar till musiklärare vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning musikproduktion. Jag är även sångare och pianist och har tidigare studerat vid olika folkhögskolor i Stockholm. Har främst spelat och skrivit musik i genrer som pop, soul och jazz.

Instrument/ämne: Musikproduktion, Piano, Sång, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Rockmusiklinjen (RML), Kulturama vuxenutbildning
Filip Öhmans profilbild under MusikMentorns personal

Filip Öhman

Hallå! Jag är en trumslagare som studerar mitt tredje år på Kungliga Musikhögskolan. Detta kombinerar jag med att frilansa som musiker. Min undervisning går ut på att eleven ska ha roligt och vilja lära sig mer för varje lektion vi har! Samtidigt ska man kombinera det med grundlig kunskap så att man i framtiden kan utvecklas så mycket som möjligt. Jag undervisar i alla möjliga genrer som jazz, pop, rock, och klassiskt.

Instrument/ämne: Trummor

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Fridhems Folkhögskola, Bollnäs folkhögskola, Jazzlinjen på Vasaskolan i Gävle
Jakob Möllerströms profilbild under MusikMentorns personal

Jakob Möllerström

Jag pluggar mitt tredje år på musiklärarprogrammet på Kungliga Musikhögskolan. Gitarr är mitt huvudinstrument och jag tycker det är roligt med improvisation och genrer som jazz, pop och rock. Jag jobbar för ett utforskande lektionsklimat och för att vi ska spela mycket tillsammans under våra lektioner!

Instrument/ämne: Gitarr, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, S:t Sigfrids Folkhögskola, Estetlinje på gymnasiet
Rasmus Mannerviks profilbild under MusikMentorns personal

Rasmus Mannervik

Hej! Jag studerar just nu jazzpiano på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag går mitt andra år. För mig har det egna utforskandet och nyfikenheten varit en viktig del i min utveckling som pianist. Därför tycker jag det är viktigt att mina elever får vara med och styra sin utveckling och låta nyfikenhet och lust visa vägen. Jag undervisar i jazz, klassiskt och pop!

Instrument/ämne: Piano, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser
Hans Karlssons profilbild under MusikMentorns personal

Hans Karlsson

Jag studerar mitt tredje år på musiklärarlinjen på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Mina huvudinstrument är elbas och elgitarr som jag spelat större delen av mitt liv. Främst håller jag mig till rock, pop och soul/funk, men vill man utforska en annan genre så följer jag gärna med på den resan! Som lärare är jag väldigt individanpassad och kommer i första hand fokusera på det DU vill lära dig och det DU vill spela. Viktigast av allt är att utvecklas samtidigt som man har kul och får spela mycket.

Instrument/ämne: Elbas, Elgitarr, Kontrabas, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, RML folkhögskola, Musicians Institute, Musik/estet på Folkungaskolans gymnasium i Linköping
Albin Eklunds profilbild under MusikMentorns personal

Albin Eklund

Hej på er! Jag läser till musiker vid Kungliga Musikhögskolan med trummor som huvudinstrument. Det viktigaste med musik är att det ska vara kul, så utgångspunkten är att vi jobbar med det du tycker är roligt. Själv har jag spelat trummor och piano sedan jag var 9 år och har alltid haft kul!

Instrument/ämne: Trummor, Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Fridhems Folkhögskola, Södra Latins gymnasium
Elias Lindéns profilbild under MusikMentorns personal

Elias Lindén

Hej! Mitt namn är Elias Lindén och jag älskar att spela gitarr, musikteori, skriva låtar och lära ut musik! Jag läser just nu till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan. Det viktigaste för mig är att du som elev har en rolig inlärning och att du får lägga din prägel på lektionsmaterialet!

Instrument/ämne: Gitarr, Bas, Låtskrivande, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Kaggeholm folkhögskola, Ågesta Folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Måns Ekholms profilbild under MusikMentorns personal

Måns Ekholm

Jag är nyexaminerad musiklärare från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har elgitarr och akustisk gitarr som mina huvudinstrument men spelar även mycket elbas. Som musiklärare arbetar jag för att anpassa min undervisning till vad just DU vill lära dig. För mig som lärare är det viktigt att spela mycket på instrumentet under lektionerna. Jag är väldigt bred i min genrekunskap och lär gärna ut olika stilar utefter vad DU intresserar dig för. Utanför MusikMentorn frilansar jag. Jag driver flera band samt skriver och producerar musik, vilket jag tycker är otroligt kul.

Instrument/ämne: Gitarr, Bas, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Mellansels Folkhögskola, Estetisk musiklinje på Staffangymnasiet i Söderhamn
Emil Kjellqvists profilbild under MusikMentorns personal

Emil Kjellqvist

Glädje är den viktigaste ingången till musik. Tillsammans med eleven hittas glädjen och viljan att skapa!

Instrument/ämne: Saxofon

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, S:t Sigfrids Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram, Körinriktning på Rosenborgsskolan
Jonatan Skoogs profilbild under MusikMentorns personal

Jonatan Skoog

Hej! Jag pluggar mitt fjärde år på musiklärarprogrammet på Kungliga Musikhögskolan. Jag är en pianist som har spelat sedan jag var liten. Min grund ligger i pop/rock, soul/funk men håller även på lite med jazz där emellan. Något jag älskar att hålla på med är ljuddesign och även synthar i alla dess former. Mina lektioner bygger mycket på spel och improvisation och du som elev är i fokus. Det viktigaste är att vi har kul och spelar en massa ihop.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Framnäs Folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Markus Borells profilbild under MusikMentorns personal

Markus Borell

Hej! Jag läser just nu andra året på jazzkandidat på Kungliga Musikhögskolan och kombinerar det med att jobba som frilansande musiker och lärare. Jag kommer från en kulturskola med orkestrar och ensembler med väldigt bred repertoar och har de sista åren fördjupat inom improvisation och uttryck i jazzgenren. Med min undervisning vill jag ha en öppen dialog och utveckla eleven inom de områden som denne vill fördjupa. Jag kan undervisa i jazz, klassiskt och pop. Men grunderna och tekniken ska väga tungt för att kunna uppnå den bästa nivån som vi tillsammans kan!

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Sommenbygdens Folkhögskola, Kävesta folkhögskola
Olof Victors profilbild under MusikMentorns personal

Olof Victor

Hej! Jag är nyligen examinerad musiklärare på Kungliga Musikhögskolan. För mig är det viktigt att musikundervisningen är lustfylld och utgår från dig och och vad som motiverar dig. Vid sidan om studierna frilansar jag främst som musikproducent och ljudtekniker. Driver även diverse band/artistprojekt där jag agerar musikproducent samt musiker.

Instrument/ämne: Piano, Musikproduktion, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Bromma folkhögskola, Estetisk musiklinje på Per Brahegymnasiet i Jönköping
Tova Ekstrands profilbild under MusikMentorns personal

Tova Ekstrand

Hej! Jag studerar till musiklärare och sångpedagog vid Kungliga Musikhögskolan. Jag älskar att sjunga och vet hur viktigt det är att det känns roligt och tryggt under en sånglektion. Sångrösten är något unikt och individuellt för varje person och därför är det viktigt för mig att det finns utrymme för utforskande och nyfikenhet hos eleven.

Instrument/ämne: Sång

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa, Estetisk musiklinje på Folkungaskolan i Linköping
Anthony Svenssons profilbild under MusikMentorns personal

Anthony Svensson

Hej! Jag studerar till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan och undervisar i piano inom jazz, pop/rock och klassiskt. Jag tycker det är viktigt att forma undervisningen efter elevens behov och att vi tillsammans skapar en lustfylld och givande läromiljö!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Skurups folkhögskola
Albin Signells profilbild under MusikMentorns personal

Albin Signell

Hallå! Jag läser mitt andra år på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI). Jag spelar både elbas och kontrabas, och även gitarr. Jag tycker om att spela och lära ut allt ifrån visa och jazz till pop och rock. Vid sidan av studierna och MusikMentorn jobbar jag även som frilansande musiker. Innan högskolan så har jag jobbat som musiklärare på grundskola.

Instrument/ämne: Elbas, Kontrabas, Gitarr, Musikteori

Utbildning: Stockholms Musikpedagogiska Institut, Birkagårdens Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram
Alexander Samuels profilbild under MusikMentorns personal

Alexander Samuel

Hej! Jag heter Alexander Samuel och studerar till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan. Jag älskar att spela piano och skriva musik! Det viktigaste för mig som lärare är att du som elev har kul och får jobba med det just du vill!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Kaggeholms folkhögskola, Rytmus musikgymnasium i Göteborg
Alvin Jonssons profilbild under MusikMentorns personal

Alvin Jonsson

Hejsan! Jag läser mitt första år på jazztrumpet vid Kungliga Musikhögskolan. Jag har spelat trumpet sedan jag var nio år, och förutom jazz undervisar jag också i klassiskt och pop. Tidigare har jag även vikarierat som trumpetlärare på Kulturskolan i Skellefteå.

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Lunnevads folkhögskola, Estetiskt musikprogram, Kommunal kulturskola
Molly Göranssons profilbild under MusikMentorns personal

Molly Göransson

Hej! Jag heter Molly och går mitt sista år på Musikhögskolan i Göteborg där jag studerar en musikerkandidat i improvisation. Mitt huvudinstrument är sång och jag är ganska bred i genre men har mest sjungit pop, jazz och gospel. Det viktigaste för mig i mötet med elever är att det ska kännas roligt och kravlöst att sjunga och spela på lektionerna. Därför är det viktigt att hitta vilken musik eller metod som varje elev tycker om.

Instrument/ämne: Sång, Låtskrivande

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Fridhems folkhögskola, Lunnevads folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola, Bollnäs folkhögskola
Samuel Axelssons profilbild under MusikMentorns personal

Samuel Axelsson

Hej! Jag studerar jazzpiano på Musikhögskolan i Göteborg där jag går tredje året. Utöver min erfarenhet av jazzmusik har jag en bakgrund inom klassisk musik, men har spelat många olika andra genres också. För mig är det roligaste med musik att träffa andra och utbyta musikaliska erfarenheter. Jag är därför mycket nyfiken på dig som elev och vad du vill lära dig av mig. Jag vill utforma vår undervisning så att vi kan ha roligt samtidigt som du når dina mål!

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Jazzlinjen på Bollnäs Folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet
Maja Svantessons profilbild under MusikMentorns personal

Maja Svantesson

Jag är nyligen examinerad från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag läst en kandidat i jazzsång. Jag har spelat piano sen ung och främst undervisat i det tidigare. För mig är det viktigt att uppmärksamma elevens utveckling och ta vara på hens egna konstnärliga uttryck och visa lyhördhet till vad eleven vill jobba med – detta görs parallellt med undervisning i musikens grunder såsom teknik och teori.

Instrument/ämne: Piano, Sång, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Lunnevads folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet
Hampus Samuelssons profilbild under MusikMentorns personal

Hampus Samuelsson

Hej! Mitt namn är Hampus Samuelsson och går just nu tredje året på musiklärarprogrammet för gymnasiet, inriktning jazz. Mitt fokus som lärare är att varje lektion ska vara anpassad för dig och att du ska känna att det är roligt. Jag har spelat mycket jazz men har också spelat, samt tagit lektioner i, både pop och klassisk musik. Utbildningen som jag går just nu fokuserar på hur vi kan göra lektionerna roligare för våra elever, så det inte blir den klassiska 40 minuters-lektionen på Kulturskolan där du som elev tvingas att vara. Hos oss ska det vara roligt att spela musik!

Instrument/ämne: Gitarr, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Musikhögskolan i Malmö, Kävesta folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet
Linnéa Lindqvists profilbild under MusikMentorns personal

Linnéa Lindqvist

Hej! Jag heter Linnéa och är utbildad sångare vid Högskolan för scen och musik där jag läst en kandidat inom folk- och världsmusik. Med kroppen som instrument har jag med mig ett holistiskt synsätt på musicerandet och är en stark förespråkare för att lärandet ska kännas lustfyllt. Mitt fokus är att ta fasta på det eleven tycker är roligt och känner ett behov av att utvecklas i. Med grund i nordisk folkmusik, ägnar jag mig åt sång & komposition även inom andra genrer som pop och improvisation.

Instrument/ämne: Sång, Piano, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Lunnevads folkhögskola
Axel Liliedahls profilbild under MusikMentorns personal

Axel Liliedahl

Hej! Jag är en frilansande pianist inom jazz, folk, pop och rock. Har en kandidat från Högskolan för scen och musik och många års erfarenhet som lärare. Mitt mål är att låta glädjen och kreativiteten styra, ta det som du tycker är roligt och låta lektionerna utvecklas ifrån det.

Instrument/ämne: Piano, Låtskrivande, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Skurups folkhögskola, Kulturama gymnasium
Birita Dams profilbild under MusikMentorns personal

Birita Dam

Hej! Just nu studerar jag ett 3-årigt musikerprogram på kandidatnivå inom symfoniorkesterinstrument på Musikhögskolan i Malmö. Jag spelar viola och främst klassisk genre, men har spelat i många olika typer av musikaliska sammanhang, bland annat inom folk och världsmusik.

Instrument/ämne: Viola, Fiol

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö
Albert Nyströms profilbild under MusikMentorns personal

Albert Nyström

Hej! Jag vill se till att du når dina mål och att du ska utvecklas så mycket som möjligt i ditt musicerande på ett roligt och lustfyllt sätt genom att anpassa undervisningen utifrån dina önskemål. Jag spelar mycket jazz men har också arbetat med andra genrer som pop, gospel, rock, klassiskt mm.

Instrument/ämne: Gitarr, Piano, Elbas, Musikteori, Musikskapande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Lunnevads Jazzlinje, Estet-musik Holavedsgymnasiet
Sixten Bergmans profilbild under MusikMentorns personal

Sixten Bergman

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö, med inriktning på jazz. Genrebredd är viktigt för mig så jag har även erfarenhet inom en rad andra genre, såsom pop, rock, soul mm. Jag tror på att musikundervisning är som bäst när den är baserad kring vad du som elev vill lära dig.

Instrument/ämne: Gitarr, Elbas, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Fridhems Jazzlinje, Sommenbygdens Musiklinje, Estet-musik Peder Skrivare Gymnasium
Cecily Schmidts profilbild under MusikMentorns personal

Cecily Schmidt

Hejsan! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö med piano som huvudinstrument. Främst spelar jag pop/rock, soul och funk, men tycker även att klassiskt, jazz, fusion och gospel är kul! Det är viktigt att musicerandet fortsätter vara roligt — därför kommer dina behov och önskemål stå i centrum för lärandet.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori, Musikskapande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Furuboda folkhögskola, Gymnasieskolan Spykens musikspetsutbildning
Joel Paulin Hugos profilbild under MusikMentorns personal

Joel Paulin Hugo

Hej! Jag har spelat trumpet ända sen jag var liten och studerar nu jazztrumpet på Musikhögskolan i Malmö. Jazz, improvisation och storband är det jag spelat mest men har också spelat lite pop, partyband, folkmusik och orkester. Jag ser fram emot att se vad just du gillar att spela för att lektionerna ska bli så roliga och meningsfulla som möjligt!

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Fridhems Folkhögskola, Lunnevads folkhögskola
Jenniefer Lindblads profilbild under MusikMentorns personal

Jenniefer Lindblad

Hej! Jag studerar just nu till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö. Jag gillar att vara genrebred, men rör mig mest kring jazz, pop, soul och musikal. Mitt mål som musikmentor är att lektionerna ska vara roliga, inspirerande och anpassade efter vad just du vill lära dig!

Instrument/ämne: Sång, Piano, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Fridhems Folkhögskola, Sommenbygdens folkhögskola, Musikspetsutbildning på De Geer, Musikklass i grundskolan
Vilma Hults profilbild under MusikMentorns personal

Vilma Hult

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö med sång som huvudinstrument. Mitt mål är att du som elev ska få utvecklas utefter dina förutsättningar, och hitta ett självförtroende och en glädje i musiken. Jag anser att sången är ett fantastiskt verktyg för både musikalisk och personlig utveckling, och jag tror att med lite stöd så kan alla bli bekväma i att använda sin röst! Jag rör mig mellan olika genrer, men har själv sjungit och spelat mycket pop, soul, gospel och musikal.

Instrument/ämne: Sång, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Glimåkra folkhögskola, musikestetiskt program på gymnasiet
Albin Söderbäcks profilbild under MusikMentorns personal

Albin Söderbäck

Hej! Jag pluggar jazzpiano på Musikhögskolan i Malmö där jag går mitt första år. Jag tycker om att utforska musikens funktioner i livet och hur man kan komma åt känslor i vilka toner man spelar. Jag kan lära ut grunderna i de flesta genrer men speciellt jazz.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser
Simon Bertilsons profilbild under MusikMentorns personal

Simon Bertilson

Hejsan! Jag pluggar jazzsaxofon på Musikhögskolan i Malmö. Från början är jag skolad inom klassisk musik och tar gärna med mig mina kunskaper därifrån in i lektionsrummet. Jag har också erfarenhet av att spela folkmusik och pop! Som blåsmusiker behöver du kunna göra det mesta, allt från att läsa noter till att improvisera över en låt. Jag vill ge dig som elev de bästa förutsättningarna för att göra just det du vill göra, så att du lätt kan spela med andra och ha kul!

Instrument/ämne: Saxofon, Klarinett

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Lilla Akademiens gymnasium
Andreas Bokros profilbild under MusikMentorns personal

Andreas Bokros

Jag tog nyligen examen från musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö har arbetat med undervisning sedan 2017 i olika former. Jag har spelat gitarr sedan 13 års ålder och har ett stort intresse för olika musikaliska stilar. På universitet har jag även fördjupat mig inom komposition och arrangering. Med bred kompetens och lyhördhet formar jag undervisningen efter elevens behov och önskemål.

Instrument/ämne: Gitarr, Musikskapande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Fridhems Folkhögskola, S:t Sigfrids Folkhögskola, estetiska programmet på Sturegymnasiet
Erik Adner Wallanders profilbild under MusikMentorns personal

Erik Adner Wallander

Hej! Jag är en jazzpianist och kompositör, uppvuxen i Ystad och studerar just nu arrangering/komposition med inriktning jazz på Musikhögskolan i Malmö. Eftersom jag började sent med musiken har jag lärt mig att tycka mycket om att experimentera och hitta oväntade lösningar till både kreativa och tekniska problem. Att det inte finns något rätt och fel tycker jag är givet, och inte heller tror jag att det finns en lösning som gäller alla. Komposition och improvisation är nyckelstenar för min egen utveckling, men grundpelaren för att allt ska funka är en hälsosam relation med sitt instrument och musik i helhet.

Instrument/ämne: Piano, Musikskapande, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Skurups folkhögskola
Stina Malms profilbild under MusikMentorns personal

Stina Malm

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö, med sång som mitt huvudinstrument. Jag håller främst på med genrer såsom jazz, pop, rock, soul och musikal men tycker att det mesta är spännande! För mig som lärare är det viktigt att ha ett öppet och stödjande klimat, samt att du som elev får ha kul och vara med och styra i lektionsupplägget efter dina behov och intressen!

Instrument/ämne: Sång, Piano, Låtskrivande, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Skurups folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola, Musikestetiska programmet på Vägga Gymnasieskola
Martin Lunds profilbild under MusikMentorns personal

Martin Lund

Hej! Jag studerar mitt fjärde år på musiklärarutbildningen på Musikhögskolan i Malmö, med inriktning på rock/pop. Jag älskar att spela gitarr och har spelat de flesta genrer genom min utbildning och mitt musikliv; rock, pop, blues, klassiskt, jazz och soul för att nämna några. Letar du efter genrebredd eller kanske en djupdykning i rockblues? Jag formar vårt material helt efter vad du är intresserad av eller nyfiken på, då blir det som allra roligast!

Instrument/ämne: Gitarr, Elbas, Låtskrivande

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Furuboda folkhögskola, estetiska programmet på Sinclair Gymnasieskola
Aziz Arims profilbild under MusikMentorns personal

Aziz Arim

Hej! Jag har undervisat i trummor till och från sedan 2016 och just nu går jag mitt sista år på musiklärarlinjen vid Musikhögskolan i Malmö. Jag har rört mig i många genrer under de år jag har spelat trummor men i dagsläget ägnar jag mig främst åt jazz. För mig är det viktigt att mina trumelever gör det de tycker är roligt under lektionerna och att de får vara med och bestämma över sina lektioner. Jag tycker att det är en förutsättning för att undervisningen ska bli så bra som möjligt!

Instrument/ämne: Trummor

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Lunnevads folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola
Jonathan Peterssons profilbild under MusikMentorns personal

Jonathan Petersson

Hej! Jag studerar mitt andra år på musiklärarutbildningen på Musikhögskolan i Malmö, med inriktning jazz. Det jag har spelat mest är jazz men spelar också rock, pop och gospel. Jag tycker om att röra mig över genrer och skriva musik. Jag vill skapa en trygg lektionsmiljö där du som elev får är en bra undervisning, syssla med den musik du tycker om och ha kul tillsammans.

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Sundsgårdens Folkhögskola, Estetiska programmet Musik-Spets på Sturegymnasiet
Carolina Jonssons profilbild under MusikMentorns personal

Carolina Jonsson

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö med piano som huvudinstrument. Jag spelar framförallt klassiskt men tycker också om att spela pop/rock, musikal, filmmusik, soul m.m. Musik ska vara kul så därför anpassar vi lektionerna efter vad just du vill spela. Målet är att lektionerna ska kännas meningsfulla, roliga och inspirerande men också att du ska känna att du utvecklas.

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Södra Vätterbygdens folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet

Bli en musikmentor

Vill du utvecklas som musiklärare och samtidigt få betalt?

Sök då jobb hos MusikMentorn och få chans att ha elever i alla åldrar med fast timlön!

Vi söker drivna lärare under utbildning på högskola som kan göra det roligt och samtidigt utvecklande för våra elever att spela musik. Arbetstiderna varierar, men förhåller sig för det mesta till eftermiddagar och kvällar under vardagar.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@musikmentorn.se för att ansöka!

En musikmentor som lär en elev att spela gitarr