Om oss

Vilka är vi på MusikMentorn?

MusikMentorns logga

MusikMentorn startades under hösten 2021 av Samuel Axelsson och Elias Klinth för att fylla gapet i Kulturskolans långa kötider. Idén var att alla som vill ska få chansen att lära sig ett instrument av proffsiga musiklärare. Båda två har gedigen erfarenhet inom musikutbildning, såväl som studier på universitet.

Kliv in i musikens värld

Individanpassad undervisning

Hos MusikMentorn låter vi samtliga mentorer lägga upp sin undervisning hur de vill, eftersom vi litar på deras kompetens. Vi låter därför alla mentorer ha direktkontakt med elev och kontaktperson, för att upprätthålla en bra kommunikation. Det viktigaste för oss är att lektionerna anpassas till eleven – det är genom detta som utveckling och nya mål kan nås. Alla mentorer kan uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Bild på Samuel Axelsson, som är VD på MusikMentorn Sweden AB Bild på Elias Klinth, som är partner på MusikMentorn Sweden AB

Två musikstudenter

Samuel Axelsson, grundaren till MusikMentorn, studerar just nu på musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö och har arbetat med privatundervisning sedan gymnasiet. Elias Klinth, IT-ansvarig på MusikMentorn, har en kandidat i Data- och systemvetenskap från Stockholms universitet. De lärde känna varandra under sin tid på Södra Latins musikspetsprogram, där Samuel spelade bas och Elias spelade piano.

Leve musikläraren

Genom att ta del av vår verksamhet främjar du arbetet mot att mer och mer av musiklärares privatundervisning beskattas. På så sätt får musiklärare en mer stabil arbetsmarknad där lönerna successivt kan öka – och inte det motsatta.

Vi på MusikMentorn

Grundarna
Mentorer i Stockholm
Göteborg
Malmö
Samuel Axelssons profilbild under MusikMentorns personal

Samuel Axelsson

Hej! Jag studerar just nu jazzlinjen på ämneslärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö under Lunds universitet och spelar vanligtvis kontrabas vid sidan av MusikMentorn.

Roll: VD på MusikMentorn

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser

E-post: samuel.axelsson@musikmentorn.se
Elias Klinths profilbild under MusikMentorns personal

Elias Klinth

Tjena! Jag har en kandidatexamen i Data- och systemvetenskap som jag tog på Stockholms universitet 2021. Innan det studerade jag jazzpiano på Södra Latins musikspetsprogram.

Roll: IT-ansvarig på MusikMentorn

Utbildning: Data- och systemvetenskap på Stockholms universitet, Södra Latins musikspetsprogram

E-post: elias.klinth@musikmentorn.se
Axel Cedermarks profilbild under MusikMentorns personal

Axel Cedermark

Hej! Jag läser ekonomiprogrammet i Lund med fördjupning inom företagsekonomi. Jag har ett stort intresse för företagande, organisation och människor. På MusikMentorn sköter jag rekryteringen av nya musikmentorer samt företagets sociala kanaler.

Roll: Rekryteringsansvarig på MusikMentorn

Utbildning: Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, Östra Reals gymnasium, Adolf Fredriks musikklasser

E-post: axel.cedermark@musikmentorn.se
Hanna Lönnroos profilbild under MusikMentorns personal

Hanna Lönnroos

Hej! Jag studerar till musiklärare vid Kungliga Musikhögskolan med inriktning musikproduktion. Jag är även sångare och pianist och har tidigare studerat vid olika folkhögskolor i Stockholm. Har främst spelat och skrivit musik i genrer som pop, soul och jazz.

Instrument/ämne: Musikproduktion, Piano, Sång, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Rockmusiklinjen (RML), Kulturama vuxenutbildning
Rasmus Mannerviks profilbild under MusikMentorns personal

Rasmus Mannervik

Hej! Jag studerar just nu jazzpiano på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm där jag går mitt andra år. För mig har det egna utforskandet och nyfikenheten varit en viktig del i min utveckling som pianist. Därför tycker jag det är viktigt att mina elever får vara med och styra sin utveckling och låta nyfikenhet och lust visa vägen. Jag undervisar i jazz, klassiskt och pop!

Instrument/ämne: Piano, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser
Hans Karlssons profilbild under MusikMentorns personal

Hans Karlsson

Jag studerar mitt tredje år på musiklärarlinjen på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Mina huvudinstrument är elbas och elgitarr som jag spelat större delen av mitt liv. Främst håller jag mig till rock, pop och soul/funk, men vill man utforska en annan genre så följer jag gärna med på den resan! Som lärare är jag väldigt individanpassad och kommer i första hand fokusera på det DU vill lära dig och det DU vill spela. Viktigast av allt är att utvecklas samtidigt som man har kul och får spela mycket.

Instrument/ämne: Elbas, Elgitarr, Kontrabas, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, RML folkhögskola, Musicians Institute, Musik/estet på Folkungaskolans gymnasium i Linköping
Albin Eklunds profilbild under MusikMentorns personal

Albin Eklund

Hej på er! Jag läser till musiker vid Kungliga Musikhögskolan med trummor som huvudinstrument. Det viktigaste med musik är att det ska vara kul, så utgångspunkten är att vi jobbar med det du tycker är roligt. Själv har jag spelat trummor och piano sedan jag var 9 år och har alltid haft kul!

Instrument/ämne: Trummor, Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Fridhems folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram
Emil Kjellqvists profilbild under MusikMentorns personal

Emil Kjellqvist

Glädje är den viktigaste ingången till musik. Tillsammans med eleven hittas glädjen och viljan att skapa!

Instrument/ämne: Saxofon

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, S:t Sigfrids Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram, Körinriktning på Rosenborgsskolan
Jonatan Skoogs profilbild under MusikMentorns personal

Jonatan Skoog

Hej! Jag pluggar mitt fjärde år på musiklärarprogrammet på Kungliga Musikhögskolan. Jag är en pianist som har spelat sedan jag var liten. Min grund ligger i pop/rock, soul/funk men håller även på lite med jazz där emellan. Något jag älskar att hålla på med är ljuddesign och även synthar i alla dess former. Mina lektioner bygger mycket på spel och improvisation och du som elev är i fokus. Det viktigaste är att vi har kul och spelar en massa ihop.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Framnäs Folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Tova Ekstrands profilbild under MusikMentorns personal

Tova Ekstrand

Hej! Jag studerar till musiklärare och sångpedagog vid Kungliga Musikhögskolan. Jag älskar att sjunga och vet hur viktigt det är att det känns roligt och tryggt under en sånglektion. Sångrösten är något unikt och individuellt för varje person och därför är det viktigt för mig att det finns utrymme för utforskande och nyfikenhet hos eleven.

Instrument/ämne: Sång

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Liljeholmens folkhögskola i Rimforsa, Estetisk musiklinje på Folkungaskolan i Linköping
Anthony Svenssons profilbild under MusikMentorns personal

Anthony Svensson

Hej! Jag studerar till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan och undervisar i piano inom jazz, pop/rock och klassiskt. Jag tycker det är viktigt att forma undervisningen efter elevens behov och att vi tillsammans skapar en lustfylld och givande läromiljö!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Skurups folkhögskola
Albin Signells profilbild under MusikMentorns personal

Albin Signell

Hallå! Jag läser mitt andra år på Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI). Jag spelar både elbas och kontrabas, och även gitarr. Jag tycker om att spela och lära ut allt ifrån visa och jazz till pop och rock. Vid sidan av studierna och MusikMentorn jobbar jag även som frilansande musiker. Innan högskolan så har jag jobbat som musiklärare på grundskola.

Instrument/ämne: Elbas, Kontrabas, Gitarr, Musikteori

Utbildning: Stockholms Musikpedagogiska Institut, Birkagårdens Folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram
Alexander Samuels profilbild under MusikMentorns personal

Alexander Samuel

Hej! Jag heter Alexander Samuel och studerar till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan. Jag älskar att spela piano och skriva musik! Det viktigaste för mig som lärare är att du som elev har kul och får jobba med det just du vill!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Kaggeholms folkhögskola, Rytmus musikgymnasium i Göteborg
Alvin Jonssons profilbild under MusikMentorns personal

Alvin Jonsson

Hejsan! Jag läser mitt första år på jazztrumpet vid Kungliga Musikhögskolan. Jag har spelat trumpet sedan jag var nio år, och förutom jazz undervisar jag också i klassiskt och pop. Tidigare har jag även vikarierat som trumpetlärare på Kulturskolan i Skellefteå.

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Lunnevads folkhögskola, Estetiskt musikprogram, Kommunal kulturskola
Georg Asplunds profilbild under MusikMentorns personal

Georg Asplund

Hej! Jag är från Stockholm och pluggar mitt tredje år på Kungliga Musikhögskolan med lärarprofil i musikproduktion. Samtidigt som jag producerar och skriver musik så är mina huvudinstrument gitarr och keyboard/piano som jag har studerat intensivt och frilansar inom. Genrer som jag är djupt insatt i är rock, soul, jazz, pop, rnb och EDM (electronic dance music). Med detta så har jag bred mängd kunskap att kunna förmedla vare sig om du vill lära dig spela gitarr, piano eller producera och skriva musik. Även om du intresserar dig för hur musik fungerar med musikteori. Tillsammans med dig som elev vill jag höja ditt musikaliska kunnande till nya nivåer genom att spela och skapa mycket!

Instrument/ämne: Musikproduktion, Gitarr, Piano, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Rockmusiklinjen (RML), Kulturama vuxenutbildning, Estetiska programmet på Viktor Rydberg Jarlaplan
Victor Terzenidis profilbild under MusikMentorns personal

Victor Terzenidis

Hej! Jag studerar mitt fjärde år på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm till musiklärare. Gitarr är mitt huvudinstrument men jag spelar även andra instrument som bland annat saxofon och bouzouki. Jag gillar att utforska alla möjliga typer av genrer men i grunden är jag jazz, rock och bluesgitarrist. För mig är det viktigt att du som elev ska få en rolig lektion med mycket glädje och att vi ska spela mycket tillsammans. Jag formar lektionerna utefter vad just du vill lära dig.

Instrument/ämne: Gitarr, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Nyköpings folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Rasmus Fröderbergs profilbild under MusikMentorns personal

Rasmus Fröderberg

Hej! Jag läser nu mitt fjärde år på Kungliga Musikhögskolan med inriktningen musikteori. Jag brinner för det kreativa och jag älskar att skriva egen musik, improvisera och skapa. Jag kombinerar gärna detta i min undervisning för att skapa en lärorik och omväxlande miljö där du får utvecklas inom alla aspekter av musik!

Instrument/ämne: Musikteori, Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Gotlands Tonsättarskola, Nordiska Musikgymnasiet
Elias Larssons profilbild under MusikMentorns personal

Elias Larsson

Hej! Elias heter jag och jag är pianist. Jag är just nu på paus från min utbildning på musikhögskolan och frilansar som jazzpianist i Stockholm. Mitt mål är att dela med mig av glädjen jag får av att spela musik och att det ska vara en rolig process!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Tribeca Jazz Institute i New York, Fridhems folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram
Eugene Rocques profilbild under MusikMentorns personal

Eugene Rocque

Hej! Jag heter Eugene och jag är musiklärare! Jag spelar mest piano men har även ett stort intresse av musikteori och musikproduktion. Utöver mitt arbete som pedagog så frilansar jag som musiker och älskar det!

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, University of West London, Birka folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Jacques Illis profilbild under MusikMentorns personal

Jacques Illi

Jag studerar vid Kungliga Musikhögskolan och har lång erfarenhet som frilansande musiker och lärare. Genrer jag ofta spelar inkluderar soul, RnB, funk, jazz och rock. Jag undervisar även i musikteori, låtskrivande och bas. Mitt mål som lärare är att hjälpa dig identifiera dina styrkor och utvecklingsområden, så att vi tillsammans kan hitta lösningar som kan ta dig till högre nivåer du inte visste fanns!

Instrument/ämne: Gitarr, Elbas, Musikteori, Låtskrivande

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Birkagårdens folkhögskola, Södra Latins musikspetsprogram, Rytmus Örebro, Stålfors musikklasser, Eskilstuna kulturskola
Alexandra Bakius profilbild under MusikMentorns personal

Alexandra Bakiu

Hej där! Letar du efter en violinlärare som inte får stråkar att gå av? Då har du kommit rätt! Jag är här för att göra lärandet roligt och lätt som en melodi. Låt oss kasta loss och spela tillsammans!

Instrument/ämne: Fiol

Utbildning: Bromma folkhögskola, Music School of Thessaloniki
Axel Lidgrens profilbild under MusikMentorns personal

Axel Lidgren

Hej på er! Jag läser just nu trumpet på Kungliga Musikhögskolan. Jag har spelat trumpet sedan jag var nio år gammal, så har hunnit med diverse musik under den tiden. Är främst inriktad på jazz men vi kan jobba med all musik! Det viktigaste är att det ska vara kul att spela trumpet, så det hoppas jag att vi kan uppleva på våra lektioner!

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Fridhems folkhögskola, De Geergymnasiet musik
Ludwig Hagelroths profilbild under MusikMentorns personal

Ludwig Hagelroth

Hej! Jag heter Ludwig Hagelroth och studerar till musiklärare på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Mitt hjärta klappar extra för pianospel och musikskapande! När jag undervisar är mitt främsta mål att se till att du som elev verkligen har kul och får utforska det som intresserar dig mest!

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Estetiska programmet på Tibble gymnasium
Nils Jobs profilbild under MusikMentorns personal

Nils Jobs

Hej! Jag studerar för närvarande musikproduktion vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Till vardags arrangerar jag, mixar och mastrar olika sorters musik för olika konstnärliga projekt. Utöver musiken är jag även verksam inom spelljuddesign. Jag mixar musik inom alla tänkbara genres!

Instrument/ämne: Musikproduktion

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Musikestetisk inriktning på Wisbygymnasiet
Max Lindahls profilbild under MusikMentorns personal

Max Lindahl

Jag studerar för närvarande på lärarprogrammet vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Är uppväxt med rockmusik och har större delen av mitt liv spelat egenskriven musik. Studierna har sedan tagit mig till jazz/afro, där jag spenderar det största av min tid. Har även jobbat som musiklärare i grundskolan.

Instrument/ämne: Gitarr, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan, Nyköpings folkhögskola, Brunnsvik Creative Music, Estetiska programmet på Hedbergska gymnasiet
Molly Göranssons profilbild under MusikMentorns personal

Molly Göransson

Hej! Jag heter Molly och går mitt sista år på Musikhögskolan i Göteborg där jag studerar en musikerkandidat i improvisation. Mitt huvudinstrument är sång och jag är ganska bred i genre men har mest sjungit pop, jazz och gospel. Det viktigaste för mig i mötet med elever är att det ska kännas roligt och kravlöst att sjunga och spela på lektionerna. Därför är det viktigt att hitta vilken musik eller metod som varje elev tycker om.

Instrument/ämne: Sång, Låtskrivande

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Fridhems folkhögskola, Lunnevads folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola, Bollnäs folkhögskola
Hampus Samuelssons profilbild under MusikMentorns personal

Hampus Samuelsson

Hej! Mitt namn är Hampus Samuelsson och går just nu tredje året på musiklärarprogrammet för gymnasiet, inriktning jazz. Mitt fokus som lärare är att varje lektion ska vara anpassad för dig och att du ska känna att det är roligt. Jag har spelat mycket jazz men har också spelat, samt tagit lektioner i, både pop och klassisk musik. Utbildningen som jag går just nu fokuserar på hur vi kan göra lektionerna roligare för våra elever, så det inte blir den klassiska 40 minuters-lektionen på Kulturskolan där du som elev tvingas att vara. Hos oss ska det vara roligt att spela musik!

Instrument/ämne: Gitarr, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Musikhögskolan i Malmö, Kävesta folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet
Axel Liliedahls profilbild under MusikMentorns personal

Axel Liliedahl

Hej! Jag är en frilansande pianist inom jazz, folk, pop och rock. Har en kandidat från Högskolan för scen och musik och många års erfarenhet som lärare. Mitt mål är att låta glädjen och kreativiteten styra, ta det som du tycker är roligt och låta lektionerna utvecklas ifrån det.

Instrument/ämne: Piano, Låtskrivande, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Skurups folkhögskola, Kulturama gymnasium
Otto Monells profilbild under MusikMentorns personal

Otto Monell

Hej! Jag går första året på min kandidatutbildning i improvisation för jazzpiano/hammondorgel vid Musikhögskolan i Göteborg. Musiken har varit en del av mitt liv sedan jag var barn, och jag har erfarenhet av att spela olika instrument och utforska olika genrer. Min huvudinriktning är jazz, men jag har också en bakgrund inom klassisk musik och pop. Jag vill göra musikundervisningen rolig och skräddarsy den efter elevens intresse och önskemål. Genom öppen dialog och motiverande undervisning strävar jag efter att hjälpa dig att ta dina musikaliska färdigheter till nästa nivå.

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Kävesta folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet, Kulturskola
Andreas Lundbloms profilbild under MusikMentorns personal

Andreas Lundblom

Hej! Jag är en frilansande trumpetare med fokus på jazz och pop. Jag har en kandidat i jazz från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har undervisat i flera år på alla nivåer och i alla åldrar. Jag vill hjälpa dig hitta det roliga i musiken och göra brassinstrumenten till något kul och spännande istället för något motigt och svårt.

Instrument/ämne: Trumpet, Musikteori

Utbildning: Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Fridhems folkhögskola
Rebecka Lindstedts profilbild under MusikMentorns personal

Rebecka Lindstedt

Jag är en sångerska och pedagog som brinner för att utforska röstens alla möjligheter. Jag gick nyligen klart min musikerkandidat i jazzsång på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Där har jag utbildat mig i sång och sångteknik från olika genrer (pop, musikal, folkmusik, klassisk, soul m.m.), även om övergripande varit improvisation. Jag skräddarsyr lektionerna efter dina önskemål, oavsett om du är nybörjare och vill prova på att ta sånglektioner eller mer erfaren och vill fördjupa dina kunskaper inom exempelvis sångteknik, personligt uttryck eller improvisation. Tillsammans ser vi till att uppnå dina mål och samtidigt ha roligt på vägen!

Instrument/ämne: Sång, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Lunnevads folkhögskola, Ljungskile folkhögskola, Rytmus musikergymnasium
Moa Erlandsens profilbild under MusikMentorns personal

Moa Erlandsen

Hej! Jag heter Moa och går just nu mitt femte och sista år som ämneslärarstudent på Högskolan för scen och musik. Jag älskar att sjunga och har ett stort intresse för allt som rör sångrösten. Jag får energi av att följa andras processer och coacha dem, därför har jag tidigare arbetat som sångpedagog på bland annat Decibels musikskola med elever av varierande åldrar och kunskapsnivåer. Jag undervisar och sjunger i många olika genrer och sångtekniker, med särskild specialisering inom pop, rock och soul. Lektionerna skräddarsys efter dina önskemål och nivå. Låt oss tillsammans göra sången både lustfylld och givande, där vi introducerar nya verktyg för att ge dig ökad kontroll och utveckla din sångteknik. Eller helt enkelt sjunga för ren nöjes skull om det är din ambition!

Instrument/ämne: Sång, Piano

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Estet-musik på gymnasiet
Ludwig Jungslätts profilbild under MusikMentorns personal

Ludwig Jungslätt

Hej! Jag heter Ludwig och läser fjärde året på musiklärarlinjen i Göteborg. När jag inte studerar jobbar jag som musiklärare och musiker. Att lära sig spela musik ska vara kul och när jag undervisar står alltid elevens intressen i fokus.

Instrument/ämne: Gitarr, Elbas, Piano, Sång, Musikproduktion, Musikteori

Utbildning: Högskolan för scen och musik vid Göteborgs universitet, Estet-musik på gymnasiet
Oline Oviks profilbild under MusikMentorns personal

Oline Ovik

Hej! Jag heter Oline och läser en kandidat i klassisk musik med inriktning symfoniorkester på Musikhögskolan i Malmö. Sedan jag var åtta år har jag spelat viola och spelar mest klassisk musik men har även spelat en del folkmusik. Det viktigaste när man lär sig ett instrument tycker jag är balansen mellan att ha kul och att lära sig att övning ger färdighet!

Instrument/ämne: Viola, Fiol

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Sundsgårdens Folkhögskola, musiklinje på gymnasiet
Joel Paulin Hugos profilbild under MusikMentorns personal

Joel Paulin Hugo

Hej! Jag har spelat trumpet ända sen jag var liten och studerar nu jazztrumpet på Musikhögskolan i Malmö. Jazz, improvisation och storband är det jag spelat mest men har också spelat lite pop, partyband, folkmusik och orkester. Jag ser fram emot att se vad just du gillar att spela för att lektionerna ska bli så roliga och meningsfulla som möjligt!

Instrument/ämne: Trumpet

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Fridhems folkhögskola, Lunnevads folkhögskola
Vilma Hults profilbild under MusikMentorns personal

Vilma Hult

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö med sång som huvudinstrument. Mitt mål är att du som elev ska få utvecklas utefter dina förutsättningar, och hitta ett självförtroende och en glädje i musiken. Jag anser att sången är ett fantastiskt verktyg för både musikalisk och personlig utveckling, och jag tror att med lite stöd så kan alla bli bekväma i att använda sin röst! Jag rör mig mellan olika genrer, men har själv sjungit och spelat mycket pop, soul, gospel och musikal.

Instrument/ämne: Sång, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Glimåkra folkhögskola, musikestetiskt program på gymnasiet
Albin Söderbäcks profilbild under MusikMentorns personal

Albin Söderbäck

Hej! Jag pluggar jazzpiano på Musikhögskolan i Malmö där jag går mitt första år. Jag tycker om att utforska musikens funktioner i livet och hur man kan komma åt känslor i vilka toner man spelar. Jag kan lära ut grunderna i de flesta genrer men speciellt jazz.

Instrument/ämne: Piano, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Södra Latins musikspetsprogram, Adolf Fredriks Musikklasser
Simon Bertilsons profilbild under MusikMentorns personal

Simon Bertilson

Hejsan! Jag pluggar jazzsaxofon på Musikhögskolan i Malmö. Från början är jag skolad inom klassisk musik och tar gärna med mig mina kunskaper därifrån in i lektionsrummet. Jag har också erfarenhet av att spela folkmusik och pop! Som blåsmusiker behöver du kunna göra det mesta, allt från att läsa noter till att improvisera över en låt. Jag vill ge dig som elev de bästa förutsättningarna för att göra just det du vill göra, så att du lätt kan spela med andra och ha kul!

Instrument/ämne: Saxofon, Klarinett

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Lilla Akademiens gymnasium
Erik Adner Wallanders profilbild under MusikMentorns personal

Erik Adner Wallander

Hej! Jag är en jazzpianist och kompositör, uppvuxen i Ystad och studerar just nu arrangering/komposition med inriktning jazz på Musikhögskolan i Malmö. Eftersom jag började sent med musiken har jag lärt mig att tycka mycket om att experimentera och hitta oväntade lösningar till både kreativa och tekniska problem. Att det inte finns något rätt och fel tycker jag är givet, och inte heller tror jag att det finns en lösning som gäller alla. Komposition och improvisation är nyckelstenar för min egen utveckling, men grundpelaren för att allt ska funka är en hälsosam relation med sitt instrument och musik i helhet.

Instrument/ämne: Piano, Musikskapande, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Skurups folkhögskola
Stina Malms profilbild under MusikMentorns personal

Stina Malm

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö, med sång som mitt huvudinstrument. Jag håller främst på med genrer såsom jazz, pop, rock, soul och musikal men tycker att det mesta är spännande! För mig som lärare är det viktigt att ha ett öppet och stödjande klimat, samt att du som elev får ha kul och vara med och styra i lektionsupplägget efter dina behov och intressen!

Instrument/ämne: Sång, Piano, Låtskrivande, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Skurups folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola, Musikestetiska programmet på Vägga Gymnasieskola
Aziz Arims profilbild under MusikMentorns personal

Aziz Arim

Hej! Jag har undervisat i trummor till och från sedan 2016 och just nu går jag mitt sista år på musiklärarlinjen vid Musikhögskolan i Malmö. Jag har rört mig i många genrer under de år jag har spelat trummor men i dagsläget ägnar jag mig främst åt jazz. För mig är det viktigt att mina trumelever gör det de tycker är roligt under lektionerna och att de får vara med och bestämma över sina lektioner. Jag tycker att det är en förutsättning för att undervisningen ska bli så bra som möjligt!

Instrument/ämne: Trummor

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Lunnevads folkhögskola, Sommenbygdens Folkhögskola
Jonathan Peterssons profilbild under MusikMentorns personal

Jonathan Petersson

Hej! Jag studerar mitt andra år på musiklärarutbildningen på Musikhögskolan i Malmö, med inriktning jazz. Det jag har spelat mest är jazz men spelar också rock, pop och gospel. Jag tycker om att röra mig över genrer och skriva musik. Jag vill skapa en trygg lektionsmiljö där du som elev får är en bra undervisning, syssla med den musik du tycker om och ha kul tillsammans.

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Sundsgårdens Folkhögskola, Estetiska programmet Musik-Spets på Sturegymnasiet
Carolina Jonssons profilbild under MusikMentorns personal

Carolina Jonsson

Hej! Jag studerar till musiklärare på Musikhögskolan i Malmö med piano som huvudinstrument. Jag spelar framförallt klassiskt men tycker också om att spela pop/rock, musikal, filmmusik, soul m.m. Musik ska vara kul så därför anpassar vi lektionerna efter vad just du vill spela. Målet är att lektionerna ska kännas meningsfulla, roliga och inspirerande men också att du ska känna att du utvecklas.

Instrument/ämne: Piano

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Södra Vätterbygdens folkhögskola, Estet-musik på gymnasiet
Abbe Bäcks profilbild under MusikMentorns personal

Abbe Bäck

Hejsan! Jag heter Abbe Bäck och är en lugn och positiv kille som sjunger och spelar piano, men som sedan 14 år tillbaka även har spelat cello. Med dessa olika musikaliska ingångar finns det lite som inte intresserar mig.

Instrument/ämne: Sång, Cello, Piano

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, S:t Sigfrids Folkhögskola, Estetiska programmet på gymnasiet
Philip Holsts profilbild under MusikMentorns personal

Philip Holst

Hej! Jag studerar mitt tredje år på musiklärarprogrammet på Musikhögskolan i Malmö, med inriktning pop/rock. Jag har även studerat jazz på Skurups folkhögskola, så jag gillar det mesta. För mig är det viktigt att upplägget byggs på dina individuella mål och önskemål!

Instrument/ämne: Gitarr, Elbas, Musikteori

Utbildning: Musikhögskolan i Malmö, Skurups folkhögskola, S:t Sigfrids Folkhögskola, Estet-musik på Österport-Ystad gymnasium

Bli en musikmentor

Vill du utvecklas som musiklärare och samtidigt få betalt?

Sök då jobb hos MusikMentorn och få chans att ha elever i alla åldrar med fast timlön!

Vi söker drivna lärare under utbildning på högskola som kan göra det roligt och samtidigt utvecklande för våra elever att spela musik. Arbetstiderna varierar, men förhåller sig för det mesta till eftermiddagar och kvällar under vardagar.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@musikmentorn.se för att ansöka!

En musikmentor som lär en elev att spela gitarr