Vanliga frågor & svar

Vad händer efter att jag bokat ett lektionspaket?

Efter att vi tagit emot en bokning matchas du som kund ihop med en passande musikmentor nära ditt område. Den mentorn kontaktar sedan dig via telefon eller e-post för att bestämma en passande dag och tid för lektionerna. Mer info hittar du här.

Finns det info om era musiklärare på hemsidan?

Alla våra musiklärare, också kallade musikmentorer, finns listade under "Vi på MusikMentorn" på sidan Om oss. Där kan du läsa om deras utbildning, instrument de kan undervisa i, samt deras personliga introduktionstext. Nya musikmentorer välkomnas löpande in i vår verksamhet efter behov och efterfrågan!

På sidan Om oss kan du även läsa om historien bakom MusikMentorn och vilka vi är som startade bolaget!

Kan jag endast boka en hel termin, eller går det att boka ett mindre antal lektioner?

Det går givetvis bra att boka ett obundet lektionspaket, där du själv väljer hur många lektioner du vill ta hos oss! Med detta paket blir du fakturerad den 15:e varje månad, gällande föregående månadens lektioner. Här kan du boka ditt lektionspaket!

Kan jag boka lektioner även om en termin redan börjat?

Självklart kan du boka ett obundet lektionspaket mitt i terminen! Sedan är det fritt fram att gå över till ett bundet lektionspaket inför den kommande terminen, för ett lägre timpris. Mer info hittar du under vår betalningsinformation.

Går det att boka grupplektioner hos er?

Grupplektioner är något som MusikMentorn erbjuder! Våra musikmentorer föredrar dock att det är max två stycken elever per grupp, då det kan vara begränsat utrymme hemma hos dig som bokar lektionerna eller hemma hos den tilldelade mentorn. Gruppen skulle exempelvis kunna vara två syskon eller två kompisar som vill ha musiklektioner tillsammans. Om du vill boka grupplektioner skrivs detta i "Övrigt meddelande" längst ner på bokningssidan.

Jag har två barn som båda vill lära sig gitarr. Går det att dela upp lektionerna så att det blir två halvtimmes-lektioner?

Det går givetvis bra att dela upp lektionen på detta sätt så att barnen har en halvtimme vardera. Skriv detta önskemål i "Övrigt meddelande" på bokningssidan så kommer den tilldelade musikmentorn ta upp det med dig när bokningen är gjord.

Var hittar jag info om ert utbud på instrument?

Vi har ett stort sortiment av instrument och detta fylls på hela tiden. Du hittar utbudet på sidan Instrument och där kan du också läsa vidare om det specifika instrumentet du är ute efter att lära dig!

Kan jag ta lektioner i ett instrument som inte finns med i ert utbud?

Vi har ett brett kontaktnät av musiklärare i Stockholm, Göteborg och Malmö och därför kan du göra en bokning på ett instrument som inte finns med i vårt nuvarande utbud. Skriv instrumentet du önskar lära dig i "Övrigt meddelande" längst ner på bokningssidan, så kontaktar vi dig via mejl med mer information huruvida detta går att lösa.

Går det att boka en prova på-lektion hos er?

I mån om tillgängliga musikmentorer går det att ta en prova på-lektion hos oss! Detta beror alltså på instrumentet du bokar, och hur många musikmentorer vi har i ditt område. Om du vill ta en prova på-lektion skriver du detta i fältet "Övrigt meddelande" på bokningssidan, och detta ger dig 15% rabatt på denna lektion.

Jag bor varken i Stockholm, Göteborg eller Malmö, kan jag ta lektioner på distans?

Om du varken bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö går detta att lösa genom att ta lektioner via videosamtal på distans. Detta görs genom att välja lektionspaketet Annan plats, och sedan alternativet "Videosamtal på distans" under "Önskad plats" när du gör en bokning via vårt formulär.

Hur funkar betalningen?

Betalningen sker genom fakturor som går ut den 15:e i månaden via e-post. Vid val av obundet paket utgår en faktura den 15:e varje månad, gällande den föregående månadens lektioner. Vid val av bundet paket utgår totalt 1 faktura för hela terminen. Mer info om betalning hittar du här.

Hur behandlar MusikMentorn personuppgifter?

Tillika alla andra verksamheter som behandlar personuppgifter är även MusikMentorn Sweden AB förpliktigad att följa dataskyddsförordningen (GDPR). Mer info om vår policy hittar du här.

Har du fortfarande en fråga?
Maila den till oss på: info@musikmentorn.se